Luna martie a debutat pentru noi cu o colecție inedită, brățările Vintage Style. Aceste brățări elegante și colorate sunt realizate în același stil, însă fiecare brățară este unică prin combinația de mărgele vintage și șnur.

În plus, la fiecare din brățările cu mărgele vintage poți adăuga brățări simple sau răsucite de aceeași culoare sau culori contrastante, pentru un plus de efect!

 

Luna martie a adus și cerceii Elephant Wood&Bronze în ediție limitată, care merg de minune atât la o ținută mai elegantă, cât și la o ținută casual, în nuanțe de maro. Elefantul este un simbol al puterii, demnității, răbdării și longevității, iar bijuteriile cu elefant sunt considerate talisman al norocului și fericirii.

Cercei macrame Elephant Woon&Bronze

Am adăugat în categoria Ediție Limitată și noi cercei drop, realizați din piele naturală și mărgele tip Pandora din sticlă, uni sau multicolore. O singură pereche disponibilă în combinația șnur vișiniu și mărgele fucsia și o singură pereche disponibilă în combinația șnur bej natur și mărgele multicolore.

Vă așteptăm în continuare să descoperiți produsele noastre pe site, Facebook sau Instagram.