Luna iunie a debutat pentru noi cu acest colier unicat, cu design etnic.

Colierul este realizat cu pandantiv din aliaj și pietre semiprețioase, montat pe șnur de piele neagră, cu model macrame bleumarin, roșu, argintiu, verde și mărgele TOHO argintii.

Acesta este un produs complex, pentru realizarea căruia au fost necesare aproximativ 6 ore de lucru.

De asemenea, cerceii noștri Elegant Leaf sunt acum disponibili într-o nouă combinație fresh, de vară. Elegant Leaf – Red Elegance combină cristale Swarovski, șnur roșu intens și șnur roșu tomato. În plus, accesoriile metalice pentru oricare din cerceii Elegant Leaf pot fi acum personalizate, la alegere între argintiu și bronz.

Acesti cercei fac parte din colecțiile noastre permanente, astfel că dacă doriți altă combinație de culori decât cele prezentate pe site, ne puteți contacta pentru o comandă personalizată.

Fiecare pereche de cercei Elegant Leaf este realizată manual, acest model complex necesitând aproximativ 3 ore de lucru.

Cercei macrame Elegant Leaf Red Elegance

Bijuteriile noastre handmade, chiar și cele tematice, pot fi purtate în orice perioadă din an, sunt realizate cu materiale de calitate și sunt rezistente.

Bijuteriile din colecțiile permanente pot fi personalizate după preferințe. Ne puteți contacta oricând pentru alegerea unor combinații de culori personalizate sau proiecte speciale.

Iar dacă doriți bijuterii unicat sau în ediție limitată, vizitați secțiunea Limited Edition a magazinului nostru.

Vă așteptăm în continuare să descoperiți produsele noastre pe site, Facebook sau Instagram.