Suntem pasionați să testăm și să lucrăm cu fire frumoase și de calitate pentru proiectele noastre. Astăzi am descoperit la un magazin local acest fir minunat, My Love Wool Kinds. Am fost impresionată de combinația de culori și abia așteptam să documentez acest fir, dar din păcate nu am găsit prea multe detalii pe etichetă sau online despre brand, palete de culori sau compoziție.

Culoarea pe care am cumpărat-o este crem cu pete de culoare gri deschis, gri închis și kaki. Când este tricotat sau croșetat, firul creează aceste linii multicolore frumoase, alternând gri deschis, gri închis, iar gri deschis și kaki pe o bază crem. Este ușor de lucrat, iar efectul mélange final îl face ideal pentru haine și accesorii casual, poate pături confortabile.

Firul este potrivit pentru croșetat sau tricotat, folosind andrele sau croșetă de 2,5-3,5. Eticheta menționează că avem nevoie de 28 de rânduri și 22 de ochiuri pentru a crea un pătrat de 10×10 cm.

Am 6 bobine de fir în această combinație de culori și plănuiesc să creez o salopetă de toamnă pentru băiețelul meu și poate niște pantaloni scurți casual pentru mine. Vă voi ține la curent cu progresul acestor proiecte.

Mai jos aveți detaliile pe care le-am găsit despre acest fir, dar nu ezitați să lăsați un comentariu despre brand, paletele de culori sau alte informații utile despre acest fir. De asemenea, nu ezitați să împărtășiți proiectele pe care le-ați creat cu acest fir minunat, în această combinație de culori sau altele.

Brand: My Love

Magazin: https://www.facebook.com/firdetricotatpovesti, https://firdetricotatpovesti.ro/

Prezentare: Scul de 100g

Țară de proveniență: Turcia

Compoziție: Eticheta nu menționează compoziția, însă în magazin era prezentat ca bumbac 100%.

Potrivit pentru: haine, accesorii (genți/poșete, mănuși, căciuli, ciorapi/încălțăminte, fulare), pături