Căutam fire de tricotat pentru o bluză nouă și am găsit frumosul fir Alize Bella Ombre Batik, 100% bumbac.

Alize Bella Ombre Batik este un bumbac natural pur minunat, nemercerizat, așa că nu strălucește ca bumbacul mercerizat, dar arată șic datorită efectului de degrade! Vine in 12 tonuri de culoare cu degrade impecabil, variind de la galben, maro, nuante de verde, nuante de albastru, până la portocaliu, roz, rosu, nuanțe de violet.

Alize Bella Ombre Batik

Acest bumbac este foarte moale și plăcut la atingere, este ușor de purtat, culorile nu se estompează, firul nu se întinde și își păstrează forma și moliciunea după spălare.

Firul Alize Bella Ombre Batik este ideal pentru a crea produse nu numai pentru adulți, ci și pentru copii, deoarece este compus din bumbac pur natural hipoalergenic, fără impurități.

Este potrivit pentru croșetat sau tricotat, folosind andrele 2-4 mm  sau croșetă de 1-3 mm. Eticheta menționează că avem nevoie de 35 de rânduri și 24 de ochiuri pentru a crea un pătrat de 10×10 cm.

Am fost impresionată de degradeul perfect al firului, ceea ce îl face ideal pentru proiectul meu, așa că am cumpărat două bobine nuanța 7411. În timp ce nuanța pare oarecum maro-violet în imaginea de prezentare, este mai mult violet-lavandă, dar rămâne o combinație frumoasă. Este normal să avem ușoare diferențe de ton de culoare/umbră între fotografia de pe site și articolul pe care îl primim, din cauza setărilor monitoarelor noastre.

Vă voi ține la curent în legătură cu progresul proiectului meu, dar vă invit să lăsați comentarii despre proiecte pe care l-ați realizat cu acest fir minunat, în această nuanță sau altele, sau detalii despre marcă, culori sau alte informații utile despre acest fir.

Aici aveți o scurtă descriere și link-uri utile pentru Alize Bella Ombre Batik:

Brand: Alize

Colecție: Bella Ombre Batik, Autumn / Winter Collection

Magazine: Sofyarn, Fir de tricotat povesti

Prezentare: 250g (8.82 Oz), 900mt (984 yds), bobină cake

Țară de proveniență: Turcia

Compoziție: bumbac 100%

Instrumente de lucru: andrele 2-4 mm, croșetă 1-3 mm

Potrivit pentru: haine, accesorii (genți/poșete, mănuși, căciuli, ciorapi/încălțăminte, fulare), pături